A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: mysql/mysql_driver.php

Line Number: 136

Backtrace:

File: /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/application/controllers/Home.php
Line: 6
Function: __construct

File: /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/index.php
Line: 292
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/system/core/Exceptions.php:272)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

Backtrace:

File: /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/application/controllers/Home.php
Line: 6
Function: __construct

File: /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/index.php
Line: 292
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/system/core/Exceptions.php:272)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

Backtrace:

File: /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/application/controllers/Home.php
Line: 6
Function: __construct

File: /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/bdco-ks.com/html/index.php
Line: 292
Function: require_once

BDCO

Për BDCO
Zyra për Këshillim dhe Zhvillim të Bizneseve

Nëpërmjet kësaj zyre (BDCO), ne duam të arrijmë një rritje të besimit të investitorëve dhe të përmirësojmë mjedisin e biznesit, që do të rezultojë drejtpërdrejtë në rritjen e projekteve të suksesshme të investimeve - nga të dyja anët si nga investitorët e brendshëm (nga Kosova) po ashtu dhe investitorët e jashtëm (të huaj) në Gjakovë. BDCO do të përmirësojë ndjeshëm mjedisin për investime të reja vendase dhe të huaja që dëshirojnë të fillojnë investimet në Gjakovë.